Over mij

Dé specialist op het gebied van:
CV, water, gas, afvoer, sanitair, ventilatie,
koelen en verduurzamen.

Over mij

Ron Geurts Installaties & Services in Tegelen is dé specialist op het gebied van CV, water, gas, afvoer, sanitair en ventilatie.

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met het werken op de bouw. Van het meehelpen met slopen, aanleggen van bestratingen, dakdekkerswerkzaamheden, tot metselen en noem het verder maar op. Na verschillende jaren werken ben ik gestart met de opleiding tot installatiemonteur. Zo heb ik al mijn diploma’s die nodig zijn om ook CV ketels te plaatsen en onderhoud en service te verrichten in korte tijd gehaald.

Om ervaring op te doen ben ik een aantal jaren werkzaam gebleven bij mijn leerbedrijf, waarna ik in 2010 de sprong heb genomen om als ZZP-er aan de slag te gaan in het vakgebied waar ik het liefst mee bezig ben, de installatietechniek en dan met name klimaatbeheersing.

Mijn bedrijf is groeiende

loodgieter-tegelen

In 2012 ben ik samen gegaan met het lift en installatiebedrijf van mijn broer, waarmee we een aantal jaren met veel plezier samen hebben gewerkt. Omdat het installatiewerk op de achtergrond dreigde te raken heb ik afgelopen jaar de beslissing genomen om toch mijn hart te volgen, en opnieuw als ZZP-er te starten met mijn eigen installatiebedrijf, Ron Geurts Installaties & Services. Op dit moment is mijn bedrijf groeiende, en doe ik waar ik het best in ben.

Door mijn zeer uitgebreide ervaring kan ik u er van verzekeren dat u bij mij aan het juiste adres bent voor al uw installatie en loodgieterswerk. Samen met u kijk ik naar wat de mogelijkheden zijn, en zal ik er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Creative & Fastest Technology Layouts

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een offerte? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Ron Geurts

Installaties & Services in Tegelen

Adres

Industriestraat 7
5931 PG Tegelen

Telefoonnummer

KvK nummer

80027970