Service & Onderhoud

Dé specialist op het gebied van:
CV, water, gas, afvoer, sanitair, ventilatie,
koelen en verduurzamen.

Service & Onderhoud

Ron Geurts Installaties & Services in Tegelen is dé specialist op het gebied van CV, water, gas, afvoer, sanitair en ventilatie.

Onderhoud aan uw CV installatie is van het grootste belang om problemen te voorkomen. Omdat ik weet hoe druk men kan zijn met allerlei zaken, wil ik u er graag tijdig aan helpen herinneren als het weer tijd is voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw CV installatie uiteraard op alle punten schoongemaakt en gecontroleerd, zodat u niet onverwacht voor (hoge) kosten komt te staan.

Ik houd dit nauwkeurig bij en neem tijdig contact met u op om een afspraak in te plannen.
Ook als uw CV ketel of installatie tussentijds storingen heeft, sta ik uiteraard voor u klaar. In de meeste gevallen, bij een goed onderhouden installatie, kan ik er voor zorgen dat de storing binnen 24 uur wordt opgelost. Mocht er onverhoopt een groter probleem zijn, zal ik u ten allen tijde adviseren over het vervolg. Soms is een onderdeel vervangen de oplossing, echter kan het ook voorkomen dat uw installatie aan vervanging toe is. Ook op dit gebied denk ik met u mee, en zal ik altijd een eerlijk en vakkundig advies geven. In het geval dat een storing niet direct opgelost kan worden, dan zal ik er mijn uiterste best voor doen om u bijvoorbeeld te voorzien van een tijdelijke oplossing.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-23915864, u kunt ook een e-mail sturen naar

info@rongeurtsinstallaties.nl.

Creative & Fastest Technology Layouts

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een offerte? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Ron Geurts

Installaties & Services in Tegelen

Adres

Industriestraat 7
5931 PG Tegelen

Telefoonnummer

KvK nummer

80027970