Warmtepompen & Airco’s

Dé specialist op het gebied van:
CV, water, gas, afvoer, sanitair, ventilatie,
koelen en verduurzamen.

Warmtepompen & Airco’s

Ron Geurts Installaties & Services in Tegelen is dé specialist op het gebied van CV, water, gas, afvoer, sanitair en ventilatie.

In de winter houdt u uw huis graag warm, in de steeds warmer wordende zomers is het prettig om (delen van) uw huis te kunnen koelen. Dit kan gerealiseerd worden door het installeren van airco’s. Eenmaal gewend aan een airco, wil u niet meer anders. Niet alleen wordt de omgevingstemperatuur lager, een airco zorgt er ook voor dat de luchtvochtigheid naar beneden gaat, waardoor het niet zo drukkend warm is in huis.

Buiten het feit dat een airco kan koelen, kunnen deze ook gebruikt worden om te verwarmen. Doordat de airco’s lopen op electriciteit, gaat uw gasverbruik naar beneden.
In deze tijd is het verstandig om na te denken over het verduurzamen van uw woning, Hierbij kunt u aan verschillende opties denken, waaronder de installatie van een warmtepomp. Deze installatie werkt op elektriciteit, en door deze aan te sluiten op uw CV-systeem gaat uw gasverbruik naar beneden. Wel zo prettig met de stijgende gasprijzen. Op deze manier bent u goed bezig voor het klimaat en voor uw eigen portemonnee.

Er zijn verschillende systemen op de markt, systemen waarbij de CV-ketel bij moet springen indien de buitentemperaturen te laag worden, maar er zijn ook full-electrick systemen op de markt, waarmee u dus, als u ook elektrisch kookt, het gas de deur uit zou kunnen doen.
Op dit moment is het ook nog zo dat er subsidies beschikbaar zijn voor de aanschaf en installatie van een warmtepompinstallatie, zo wordt het nog aantrekkelijker om de knoop door te hakken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-23915864, u kunt ook een email sturen naar info@rongeurtsinstallaties.nl.

Creative & Fastest Technology Layouts

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een offerte? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Ron Geurts

Installaties & Services in Tegelen

Adres

Industriestraat 7
5931 PG Tegelen

Telefoonnummer

KvK nummer

80027970